A Fost Dezvaluit Joystick-ul de la Xbox One si PS4 Personalizat Pentru Mortal Combat XPostat in de

Joystick-ul de la Xbox One si PS4 Personalizat Pentru Mortal Combat X

PDP au anuntat ca au creat pentru Mortal Combat X un joystick special pentru xbox one si PS4. Poti vedea cateva imagini si un video in legatura cu acest joystick putin mai jos.
Ca urmare a dezvaluirii acestui nou joystick pentru Mortal Kombat X, editorii de la GameSpot au avut misiunea de a verifica si de a avea mai multe detalii in legatura cu aceasta lansare.
In prezent sunt planuri pentru 2 variante ale acestui joystcik: unul pentru PlayStation si unul pentru Xbox. Cel pentru PlayStation va putea fi utilizat si pentru PS3, dar si pentru PS4. Cel pentru Xbox va functiona cu Cu Xbox 360 si Xbox One.
Pretul nu a fost inca stabilit, dar se estimeaza ca fiind intre $35 si $50.

Istoria originala al acestui Joystick

Compania PDP cu accesorii pentru jocuri a dezvaluit crearea unui nou joystick special pentru urmatorul joc de lupta Mortal Kombat X de la NetherRealm, ce va fi lansat in doar cateva luni.
Brian Tong de la CNET, ce e site-ul infratit cu GameSpot a pus mana pe gamepad-ul de la Consumer Electronics Show in Las Vegas si a distribuit cateva imagini si un video pe contul lui de Twitter.

Joystick-ul de la Xbox One Personalizat Pentru Mortal Combat X

Imaginile si acest video arata versiunea Xbox One pentru gamepad, desi PDP creaza si ei unul pentru PlayStation. Pretul nu a fost inca anuntat.

Tong a scris:”Partea D-Pad este mai lunga decat butonul de pe margine si a fost proiectat pentru a va permite ori sa apasati butonul cu degetul mare ori sa il folositi ca un stick ce a fost conceput cu ajutorul celor de la OneHandedTerror.
Mortal Kombat X va fi lansat pe 14 aprilie pentru Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 si pentru Pc.