A Fost Dezvaluit Totul Despre Disney Infinity Star WarsPostat in de

Acestea sunt primele fotografii oficiale din Star Wars Disney Infinity. Toata gasca e in aceste fotografii si toate arata grozav. Pana acum au fost anuntate doar 2 scene cu Twilight of the Republic si Rise Against the Empire, adaugandu-se pachetului de start.

Disney Infinity Star Wars a fost confirmat oficial. Poti vedea trailerul aici

Lantul German de electronice Saturn a postat anumite detalii despre Disney Infinity 3.0 Star Wars , oferind fanilor posibilitatea de a vedea cam cum arata noul joc.
Anuntul arata un posibil pachet Wars Clone Starter, ce contine figurine Anakin si Ahsoka Tano si o scena stilizata dupa logo-ul rebel Clone Wars.

Oricum exista o distributie anacronica de caractere in fundal, incluzand-o pe Leia ce calareste un Tauntaun cu C-3PO și R2D2 ( pe ceea ce pare a fi Hoth) si Obi-Wan Kenobi care lupta impotriva lui Darth Maul. Acest lucru sugerează faptul că pachetul Clone Wars este doar unul din multele versiuni Disney Infinity Star Wars ce ne putem aștepta să le vedem, care acoperă o serie largă din Star Wars.

Se stiu putine lucruri despre pachet in acest moment, deoarece in anunt apar numai specificatiile digitale si pretul fiind de €69.99 sau $78.50 sau £51.00. Probabil ne putem astepta la o lansare in cursul acestui an, fara indoiala inainte ca Star Wars sa ajunga pe marele ecrane, insa anuntul este inca online in cazul in care vreti sa va convingeti.