80% din vanzarile Jocului Battlefield Hardline au fost pentru PS4 si Xbox OnePostat in de

Battlefield Hardline imagine din joc
EA a dezvaluit ca aproximativ 4 din 5 copii ale jocului Battlefield Hardline au fost vandute pentru consolele Xbox One si PS4, avand doar 20% din vanzari pentru Xbox 360 si PS3. Cei de la EA spun ca acest lucru arata de fapt tranzitia acestor console si cat de departe au ajuns deja, desi nu intentioneaza sa aiba un suport pentru aceste console de ultima generatie.

EVP Blake Jorgensen a declarat : ” Deci vom vedea o usoara indepartare de Gen-3 [ Xbox 360 si PS3]. Va reamintinm ca consolele pentru jocuri Gen-2 au fost facute pana anul trecut sau cam asa ceva. Pentru unele din cele mai mari francize ale noastre cum sunt francizele sport, vom continua sa facem Gen-3. Dar acum se iau si deciziile pentru noile francize si titluri care sa fie concentrate pe Gen-4, pentru ca puterea platformei permite un mod de joc exceptional si o grafica incredibila”.
Unul dintre acele titluri va fi Star Wars Battlefront , care este lansat exclusiv pe PS4, Xbox One si PC in luna noiembrie a acestui an. Anul viitor este asteptat si Mirror’s Edge (link) ce pare a fi tot un titlu unic din acest gen curent.
“Si pentru ceva atat de special cum este Star Wars, am vrut sa ne asiguram ca oferim o experienta de joc de calitate la cel mai inalt nivel . Si poti face asta numai pe Gen-4 si PC ” a adaugat Jorgensen.

Sursa: EA (via seekingalpha.com)