21 August- Lansarea Jocului Risen 3:Titan Lords Pentru PS4Postat in de

Risen 3:Titan Lords Pentru PS4
Deep Silver au anuntat ca producatorii jocului Risen 3 : Titan Lords, un joc gen RPG, au pregatit o varianta imbunatatita ce va putea fi jucata pe consolele PS4. Aceasta noua editie va fi disponibila atat in mediul online, cat si in magazine in multe tari, printre care Marea Britanie, Elvetia, Spania, Italia, Austria, Franta si Tarile Nordice. Versiunea pentru PS4 ruleaza la 1080p si la 30 FPS.

Aceasta editie promite multe imbunatatiri, in primul rand in ceea ce priveste grafica ce va fi de o calitate superioara comparativ cu varianta originala lansata pentru PC. De asemenea va avea o rezolutie mai inalta, cu introducerea unor noi efecte ca bokeh depth-of-field and HDR bloom.

Directorul de proiecte de la Piranha Bites, Björn Pankratz, a declarat : “Cu aceasta versiune imbunanatita avem posibilitatea sa familiarizam tot mai multi jucatori cu modul nostru de a dezvolta noi lumi. Multumita actualizarilor graficii, jucatorii se pot bucura acum de explorarea unor noi lumi mai mult ca oricand”.

Risen 3:Titan Lords Pentru PS4 Screenshot

DLC-urile Adventure Garb, Fog Island si Uprising of the Little Guys vor fi disponibile la livrarea jocului, alaturi de toate actualizarile facute pana in prezent.