PlayStation Plus – Ce este si de ce Trebuie sa tii Cont- ReviewPostat in de
SCORE 4 / 5
  • Serviciu de calitate 5 / 5
  • Jocuri gratuite 3.5 / 5

PlayStation Plus - Ce este si de ce Trebuie sa tii ContInainte era mult mai simplu pentru fanii jocurilor video, tot ce trebuia era o consola de joc si un joc, insa de cand a aparut internetul totul a luat o alta intorsatura facand lucrurile din ce in ce mai complicate.
In cea ce priveste industria jocurilor au aparut serviciile de abonare puse la dispozitie de Microsoft si Sony

Ce este PlayStation Plus ?

Daca detii o consola PlayStation 4, PS3 sau PlayStation Vita inseamna ca poate esti curios sa afli ce inseamna de fapt PlayStation Plus.
PlayStation Plus este un serviciu de abonare care permite accesul la o multime de functii si servicii pentru PS4,PS3 si Vita, cele mai importante din punctul nostru de vedere sunt:

  • Online Multyplayer doar pentru PS4
  • Jocuri gratuite in fiecare luna
  • Reduceri pentru anumite jocuri
  • Salvarea jocurilor online in spatiul de stocare virtual

Aveti aici un grafic cu serviciile code care beneficiaza fiecare consola in parte :

Functii pentru fiecare concola in parte

Ce inseamna de fapt Online Multiplayer

Online Multiplayer este unul din motivele principale pentru majoritatea celor care se aboneaza la PlayStation Plus. Acest mod faciliteaza jucarea unui joc cu alti jucatori in timp real, dar care nu sunt in aceiasi camera. Daca nu vrei sa joci in modul Multiplayer nu este nici o problema, insa in majoritatea jocurilor moderne pentru o experienta cat mai bogata este necesara implicarea in modul Multiplayer. Jocuri ca The Crew, Destiny  sau Call of Duty pot fi jucate in modul Multiplayer Online.
De retinut este faptul ca doar pentru posesorii de PlayStation 4 este necesar un abonament de membership , pentru cei cu PS3 sau Vita modul Multiplayer Online este total gratuit.

Jocuri gratuite pe PlayStation Plus

Foarte multa lume se aboneaza la PlayStation Plus pentru a juca cat mai multe jocuri gratuite.
Jocurile gratuite care sunt adaugate difera de la luna la luna, intodeauna fiind adaugat un joc care poate fi jucat pe toate cele trei platforme. De regula sunt adaugate jocuri mai vechi, insa uneori sunt incluse si jocuri mai noi foarte bune care pot fi trecute cu vederea.
Sony a oferit 72 de jocuri gratuite in acest an pentru toti abonatii serviciului PlayStation Plus din Statele Unite. Dintre jocurile incluse enumeram jocurile Dead Space 3, Metri: Last Light sau Batman: Arkham Asylum.

In fiecare saptamana sunt oferite discounturi la anumite jocuri care pot ajunge si pana 75% reducere din pretul initial. Dezavantajul pentru anumiti abonati la PlayStation Plus este acela ca jocurile sunt cumparate in formatul digital si nu in cel fizic, adica jocuri care sunt stocate pe diskuri CD sau DVD.

Cat costa un abonament la PlayStation Plus?

Daca iti faci abonament prin intermediul consolei, indiferent care dintre ele, preturile sunt urmatoarele: $9.99 o luna, $17.99 pentru 3 luni sau $49.99 pentru un an.

Daca doresti sa iti faci cont la PlayStation Plus sau vrei sa vezi ce jocuri au reduceri de preturi poti intra aici.