Cum sa Maresti Spatiul de Stocare pentru Consola ta PS4, Xbox One sau Wii UPostat in de

Cum sa Maresti Spatiul de Stocare pentru Consola ta PS4, Xbox One sau Wii U

Consolele de joc a evoluat foarte mult de-a lungul timpului ajungand in zilele noastre sa detina un spatiu de stocare destul de generos pentru pastrarea jocurilor descarcate, update-urilor sau a oricaror fisiere care se doresc a fi salvate pe consola.

In cazul in care doresti mai mult spatiu de stocare pentru consola ta de joc, atunci trebuie sa stii ca e cest lucru este posibil deoarece toate consolele permit sa obtineti acest surplus de stocare. Cum vei face acest lucru depinde de tipul de consola pe care o detii.

Cum faci upgrade la spatiul de stocare pentru PlayStation 4

Sony a atasat consolei PlayStation 4 un hard intern de 500 GB, insa comparativ cu alte console, la PS4 nu poti atasa un hard exern conectat prin cablu USB, singura modalitate de a mari spatiul de stocare consta in inlocuirea hardului intern cu un o alta unitate de stocare.Oficial PS4 suporta o unitate de stocare de 2,5 inch cu Serial ATA (Parrallel ATA nu este suportat).

Pentru a face upgrade-ul trebuie respectate patru reguli:

  • Faceti Back-up la toate datele de pe hard
  • Inlocuiti hardul existent in consola cu cel nou
  • Reinstalati sistemul software
  • Restaureaza datele care au fost salvate prin buck-up.

mai multe detalii despre acest upgrade gasiti aici

Creste Spatiul de Stocare pentru Consola ta PS4

HDD extern pentru Xbox One

Xbox One contine de asemenea 500 GB spatiu de stocare. In comparatie cu PS4, la Xbox One nu poti schimba HDD intern, insa poti saconectezi un HDD extern datorita unui update care o fost realizat pe 3 Iunie 2014.

Puteti conecta pana la doua unitati externe simultan care suporta conectarea prin USB 3.0 si care au cel putin 256 GB, tot ce trebuie sa face este sa conectezi HDD extern prin USB si consola ta Xbox One te va ajuta cu toate setarile necesare pentru stocarea jocurilor si aplicatiilor.De retinuT este faptul ca daca HDD extern nu suporta USB 3.0 sau are mai putin de 256 GB atunci HDD va fi vazut ca un spatiu de stocare media in care veti putea pune pe el doar muzica sau filme.

Cum sa Maresti Spatiul de Stocare pentru Consola ta  Xbox One

Cresterea spatiului de stocare la Wii U

Consola Wii U au mult mai putin spatiu de stocare in comparatie cu PS4 sau Xbox One, avand doua modele, Wii U Basic cu 8 GB si Wii U Deluxe 32 GB spatiu.
Daca doresti un spatiu de stocare mai mare pentru a descarca mai mult content de pe Nintendo eShop este recomandat un HHD extern care se conecteaza via USB, avand sursa de curent dedicata. Consola Wii U poate vedea pana la 2 TB daca are update-urile actualizate, daca HDD extern este mult mai mare, consola va utiliza numai 2 TB.

Cum sa Maresti Spatiul de Stocare pentru Consola ta Wii U

Intr-un articol viitor voi vorbi si despre cresterea spatiului de stocare pentr PlayStation 3, Xbox 360 si Wii.