Top 5 Jocuri Mmorpg Free To Play Pentru Anul 2015Postat in de

In ultimul timp au aparut o multime de jocuri MMORPG care sunt free-to-play, atat de multe incat e foarte dificil sa le poti juca pe toate sau sa gasesti jocurile care sunt pe gustul tau. Lista cu jocuri din acest top pot fi jucate 100% gratuit, fara sa cheltuiti nici un banut si sper sa va ajute sa va gasiti un joc pe care sa-l jucati in acest an cat mai mult timp posibil.

Aion

Aion joc mmorpg

Jocul Aion este poate cel frumos joc mmorpg din acest top. Chiar daca jocul arata frumos, cel mai mult conteaza gameplay-ul. Un lucru mai deosebit la acest joc care face diferenta fata de alte jocuri este acela ca caracterul jucatorului poate zbura si poate juca un rol important atat in lupte cat si in calatoriile pe harta. Ca multe alte jocuri, inainte Aion a fost un joc care se putea juca numai pe baza de abonament, insa a fost schimbat in modul free-to-play pentru a permite cat mai multor jucatori sa joace.
Aion este un joc clasic mmorpg care are foarte multe de oferit.

World of Tanks

World of Tanks - Lupta dintre tancuri

Doresti sa detii un tanc si sa te lupti impotriva altor tankuri ? Daca este da atunci WOrld of Thanks este jocul care trebuie sa-l joci. World of Thanks este un joc de actiune Mmorpg free-to-play care ofera jucatorilor posibilitatea sa controleze unul din cele 200 de tipuri de tancuri blindate din mai multe tari de origine.
Jucatorii pot forma clanuri in care pot participa in bataliile Clan Wars pentru a ocupa teritorii, a castiga aur sau diferite alte castiguri. World of Tanks este concentrat pe modul PvP si poate fi jucat si pe consola Xbox 360 de catre toti cei care detin aceasta consola.

MapleStory

MapleStory jocul eroilor fantastici

Multe jocuri MMORPG încerca sa se diferentieze de marea majoritate a jocurilor mmorpg clasice. Câteva jocuri fac acest lucru mai bine decât MapleStory. In timp ce cele mai multe dintre jocuri din acest top sunt 3D, MapleStory este bazat pe platforma 2D iar actiunea se desfasoara intr-o lume numita “Maple World”. Jocul are la baza un stil dragut inspirat din arta animata, cu dusmani atât de draguti ca te fac sa iti para rau pentru distrugerea lor. Jucatorii din MapleStory pot ajunge la maximum de 250 de nivele. MapleStory prezinta o poveste interesanta si in zilele noastre, chiar daca jocul a fost lansat în 2005. In ciuda faptului ca jocul este 2D, jucatorii sunt înca în masura sa vorbeasca pe chat si sa faca comert intre ei, avand si modul de joc PvP integrat. Daca doriti sa jucati un joc MMORPG care este diferit de alte jocuri, MapleStory poate fi jocul tau pentru anul 2015.

Allods Online

Allods Online mmorpg

Allods Online este un MMORPG care combina fantezia cu genuL Science Fiction, avand toate caracteristicile necesare pentru a putea fi considerat un mmorpg de calitate.
Ceea cel face mai diferit in comparatie cu celelalte jocuri din acest gen de jocuri, este faptul ca jucatorii sunt capabili sa isi construiasca singuri navele de lupta si sa calatoreasca in jurul unui spatiu numit Astral pentru a se lupta impotriva altor jucatori.
Jocul are modul de lupta PvP deschis în orice zona, vizualizat printr-un sistem de semnalare, jucatorii avand posibilitatea de a participa la turnee PvP pe scara larga.

Vindictus

Vindictus Oalta dimensiune al stilului morpg

Ultimul joc din acest top este Vindictus, un joc MMORPG publicat de cei de la Nexon, plin de actiune care a fost lansat in anul 2010 si care are tot ce se cere de la un joc in stilul MMORPG.
Pentru a da o nota cat mai unica jucatorilor, jocul dispune de o multime de optiuni care ajuta la customizarea unui caracter. Ruland pe motorul grafic de la Valve jocul prezinta o grafica foarte buna si o calitate a sunetului foarte clara. Vindictus este structurat intr-un format episodic, fiecare episod fiind lansat odata la sase luni.
Va recomand cu mare incredere sa incercati acest joc care are toate ingredientele necesare pentru un joc MMO de calitate.