Star Wars Battlefront va fi cu 12 hartiPostat in de

Star Wars Battlefront
EA si DICE au dezvaluit numarul hartilor pentru urmatorul Star Wars intr-un update de pe site-ul oficial, unde sunt si detalii despre cum au creat planeta Sullust cu binecuvantarea celor de la Lucasfilm si Disney. Star Wars Battlefront va avea 12 fronturi de lupta.

Planurile de distractie ale celor de la DICE cuprind o varietate de batalii fantastice pe toate hartile din acea duzina. Unele vor fi marete deschizand campuri de lupta care suporta moduri ca Walker Assault, in timp ce altele vor fi mai mici, mai dense, avand setari pentru impuscaturi frenetice. Misiunile Battlefronts vor avea loc in medii personalizate.

Aparent, jucatorii vor explora pe hartile Sullustan diferite teme cum e “lava theme, sulfur theme, Death Star-inspired theme” si in final “a mine theme”. Anumite parti vor arata ca si cum arhitectul care a creat Death Star si-a lasat amprenta pe structura Sullust Imperial. Celelalte vor avea loc in Tatooine, Hoth si Endor.

Planeta Jakku, acea planeta pe care s-a prabusit Star Destroyer cu cateva decenii inainte de Star Wars: The Force Awakens, va aparea de asemenea in unele postari gratuite pentru DLC.