Lord of the Hunt Noul DLC Pentru Middle-earth: Shadow of Mordor – TrailerPostat in de

Lord of the Hunt Noul DLC Pentru Middle-earth: Shadow of Mordor

Warner Bros. Interactive Entertainment a lansat un nou trailer pentru Middle-earth: Shadow of Mordor in care este prezentat noul DLC ‘Lord of the Hunt’, DLC care este valabil atat pentru cei care deja detin deja Middle-earth: Shadow of Mordorsau pentru cei care vor sa cumpere acest joc.

Middle-earth: Shadow of Mordor premiat drept cel mai bun joc de actiune al acestui an

In ‘Lord of the Hunt’ Sauron dezlantuie o noua rasa de Warchiefs care sunt specializati in lupta cu animale, insemnand ca Talion si Torvin va trebui sa vaneze aceste bestii si dezlantuite impotriva propriilor stapani.
Daca detineti deja Season Pass puteti descarca DLC-ul ‘Lord of the Hunt’ chiar acum sau il puteti cumpara separat din meniul jocului
Middle-earth: Shadow of Mordor este un joc de actiune, genul Role-Playing, dezvoltat de compania Monolith Productions, povestea jocului situandu-se intre perioada dintre The Hobbit si The Lord of the Rings
Middle-earth: Shadow of Mordor a fost lansat pentru PS4, Xbox One si PC in luna septembrie al acestui an, iar pentru PlayStation 3 si Xbox 360 a fost lansat in luna noiembrie .