Cel mai Nou Trailer si Imagini pentru Grand Ages: MedievalPostat in de

Kalypso Media a dezvaluit un uimitor trailer si cateva imagini din jocul Grand Ages: Medieval care se joaca in timp real, joc care este dezvoltat de cei de la Gaming Minds.

Primele imagini arata mediul inconjurator plin cu paduri verzi, munti, dealuri rauri din toata Europa in care jucatorii pot construi, dezvolta sau lupta asa cum decid ei prin utilizarea tuturor resurselor pe care ei le pot descoperi.
Jucatorii pot folosi ambarcatiuni pentru calatoriile pe rutele comerciale in vederea dezvoltarii bunelor relatii cu ceilalti jucatori sau se pot lupta cu cu cine doresc folosind armatele proprii.
Actiunea jocului Grand Ages: Medieval se desfasoara in jurul anului 1500 d.Hr. in Europa la inceputul Evului Mediu, cunoscuta drept o perioada care a avut o crestere a dezvoltarii economice fara precedent si o crestere rapida a populatiei in pe tot continentul.
La inceput jocatorul va avea rolul unui primar umil care conduce o asezare mica, iar apoi paote ajunge sa stapaneasca toata Europa incepind din nord din Scandinavia pana in sudul continentului in Africa de Nord, sau din Portugalia pana in Orientul Mijlociu.

Caracteristicile jocului Grand: Ages Medieval

  • Descopera explorand lumea din joc care se intinde pe o suprafata de 20 de milioane de kilometri patrati in care vei da peste orase importante de pe continent si iti vei apara regatul tau impotriva puterilor straine.
  • Creste-ti aramata de calareti, arcasi si cavalerie pentu a lupta impotriva dusmanilor.
  • Creste-ti armata de cavaleri, arcasi si cavalerie pentru a lupta impotriva dusmanilor.
  • Vei da peste dezastre naturale precum cutremure, eruptii vulcanice, incendii si chiar de boala denumita ciuma care a facut ravagii in acea perioada .
  • Dezvolta si utilizeaza pana la 50 dintre cele mai avansate tohnologii din epoca Evului Mediu.
  • Concureaza impotriva pana la 8 jucatori in modul Multiplayer online.

Grand Ages: Medieval este programat sa apara in 2015 fiind compatibil deocamdata doar pe Pc.

Grand Age: Medieval image 2 Grand Age: Medieval image 3 Grand Age: Medieval image 1 Grand Age: Medieval image 5 Grand Age: Medieval image 5 Grand Age: Medieval image 1